За работа во аптека

  • Објавен пред една недела
  • Еурофарм
  • Активен до 04.04.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал

Се бара фармацевт или фармацевтски техничар за работа во аптека со пположен стручен испит. Предност со искуство

Cv  на маил eurofarm@eurofarm.com.mk

КЛИКНИ