Потребни се 4 возачи/разнесувачи на пица

  • Објавен пред 4 месеци
  • Mamma Italiana
  • Активен до 25.02.2017
  • Позиција: Возач/управувач

За потребите на пицерија Mamma Italiana се бараат четворица возачи на мотори и возила (задолжителна возачка дозвола Б категорија) за работа како разнесувачи на пици.

Контакт телефон: 076 473 470 
 

КЛИКНИ