Мегамобил: Агент за продажба

  • Објавен пред 6 месеци
  • Мегамобил
  • Активен до 27.01.2017
  • Позиција: Продавач/трговец

ОПИС

Имаме потреба од кандидатка за работа во продавница за продажба на галантерија за мобилни телефони и прием на сервис за истите.

Обврски:

  • Продажба и услужување на коминтенти.
  • Дополнување на роба во излог и постојана контрола на изложената роба.
  • Одржување на хигиена и среденост во работните простории.
     

Вашето CV задолжително испратете го со фотографија. 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Кандидатките треба да бидат комуникативни, услужливи снаодливи и брзо да работат на компјутер. 

Е-ПОШТА: megamobil@yahoo.com
 

КЛИКНИ