За работа во аптека

  • Објавен пред еден месец
  • Еурофарм
  • Активен до 27.05.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во аптека

Се бара дипломиран фармацевт или фармацевстки техничар за работа во аптека Еурофарм бардовци. Предност со искуство.

КЛИКНИ