Маркетинг агент

Активни огласи од УНИОН ИНВЕСТ ГРАДБА:

Маркетинг агент - Маркетинг агент

Интернационална компанија ,,Младинска книга,, има потреба од амбициозни и одговорни личности кои имаат можност со труд и посветеност да достигнат највисоко ниво и да ја продолжат приказната која трае повеќе од 60 години!

Добивате:

  • бесплатна обука - тренинг
  • динамична работа
  • бонус и напредување за успешните

Потребни услови:

  • сопствен автомобил ( не е неопходно )
  • искуство во комуникација и работа со клиенти
  • амбиција за високи достигнувања
  • минимум ССС
  • возраст над 35 год.
КЛИКНИ