Општи работници - пакувачи

АД ЕВРОПА Скопје има потреба од Општи работници-пакувачи во производствените погони.

Работни задачи:

 • собирањена производи од лента,
 • пакување на производи во поединечни и транспортни кутии,
 • лепење на декларации и сл.

Работните задачи ќе се извршуваат во две смени.

Потребни карактеристики:

 • ССС,
 • тимска работа,
 • брзина и прецизност,
 • самоиницијативност,
 • работно искуство во производствени компании ќе се смета за предност.

Што нуди компанијата:

 • договор на определено време со можност за продолжување,
 • редовни месечни примања,
 • сите потребни прегледи се на товар на компанијата,
 • можност за учење и обука на повисоки работни места.

 Сите заинтересирани кандидати , без разлика на возраст, пол, етничка, религиозна припадност или било каква попреченост може да испратат свое CV на следниот mail:  aleksandraj@evropa.com.mk   Само избраните кандидати ќе бидат повикани на селективно интервју.

КЛИКНИ