ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање објавува оглас за работното место Администратор / Аналитичар

  • Објавен пред 4 месеци
  • Дивајн Зоран ДООЕЛ
  • Активен до 25.03.2017
  • Позиција: Административен работник

Активни огласи од Дивајн Зоран ДООЕЛ:

Дивајн: Супервизори - Дивајн: Промотерки

ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање објавува оглас за работното место

Администратор / Аналитичар

Задолжителни потребни квалификации:

  • Завршено релевантно високо образование;
  • Напредно познавање и активно работење во Excel и Power Point;
  • Одлично познавање и активно користење на деловен англиски јазик (пишан и говорен),

(познавање на втор странски јазик ќе се смета за предност);

  • Високо развиена способност за администрирање и аналитика на голем обем на податоци и информации и нивна обработка;
  • Високо развиени аналитички, организациски и комуникациски способности;
  • Способност за работа во динамично работно опкружување и ефикасна реализација на повеќе истовремени проекти;

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) и скорешна фотографија со наведување на позицијата за која аплицираат, најдоцна до 30.03.2017 год. на:

ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање

ул. Борис Трајковски бр. 316, 1000 Скопје 

e-mail: careers@divajn.com

www.divajn.com

* Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе бидат повикани на селекциско интервју

КЛИКНИ