Менаџер за транспорт и логистика

  • Објавен пред еден месец
  • Верс Логистик
  • Активен до 04.03.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор

Верс Логистик има потреба од менаџер за транспорт и логистика. Претходно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.

Доколку сте заинтересирани, испратете го своето CV на следниот е-маил. :

transport@vers.com.mk

КЛИКНИ