MAD Kitchen & Bar бара персонал за во кујна

  • Објавен пред еден месец
  • Диверсо Груп ДООЕЛ
  • Активен до 02.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам

MAD Kitchen & Bar бара персонал за во кујна.

Информации на телефон tel 078 474 392.

КЛИКНИ