Хигиеничари

Активни огласи од ДТТУ ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ДООЕЛ :

Се бараат угостителски работници - Готвачи

Хотел Изгрев ***** е хотел кој се наоѓа на струшкото крајбрежје.
Хотелот гради успешна приказна во своето работење со голема посетеност од туристи од различни земји.
Доколку сакате да работите во пријатна атмосфера со професионалци во својата област и се чувствувате подготвени за предизвик за работа во хотел со 5 ѕвезди доставете ја вашата апликација - CV за некое од наведените работни позиции:

  • Хигиеничар
  • Хигиеничар на Аква парк

Вашите апликации можете да ги доставите на следнава е-маил адреса:
hr1@hotelizgrev.com
За сите детални информации кои Ви се потребни можете да се обратите на тел. +389 70 404 473

КЛИКНИ