Хелиос Македонија: Асиситент во сметководствен сектор

 • Објавен пред 2 недели
 • HELIOS Македонија
 • Активен до 22.02.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор

Активни огласи од HELIOS Македонија:

Соработник за техничка подршка

Поради зголемување на обемот на работа, компанијата ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА дооел Скопје ,има потреба од вработување на дипломиран економист на работно место

                                              Асистент во сметководствен сектор

Потребни квалификации:

 • Високо образование –дипл.економист
 • Одлично познавање на EXCEL
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола - ,,Б,, категорија

Задачи и одговорности:

 • Познавање на материјално и финансиско работење
 • Изработка на дневни, неделни и месечни финансиски извештаи
 • Подготовка на документи за во сметководство
 • Архивирање на документација

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност
 • Високо развиени аналитички и комуникациски способности
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Подготвеност за работа под притисок и куси рокови
 • Способност за индивидуална и тимска работа

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, Ве     молиме   да ја доставите   вашата професионална биографија (CV)на e-mail адреса hr@heliosmk.com, најдоцна до 20.02.2017. год. Изборот на кандидатите ќе се изврши во рок од 30 дена, по истекот на рокот за пријавување , доколку ги исполнуваат наведените услови во огласот .

КЛИКНИ