Келнер

Активни огласи од Александрија А ДООЕЛ Скопје:

оглас за пица мајстор - оглас за готвач/помошник во кујна

Ресторан БУКЕТ има потреба од келнер со искуство.Информации во ресторанот или на телефон 075-355-315.

КЛИКНИ