За работа во аптека

  • Објавен пред 2 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 04.04.2017
  • Позиција: Занаетчија

Се бара фармацевт или фармацевстки техничар за работа во аптека. Предност со искуство.

CV на маил eurofarm@eurofarm.com.mk

КЛИКНИ