Магационер, возач и општи работници

Месна индустрија има потреба  од вработување  на лица за следните  работни позиции:

  • Магационер
  • Возач на товарно возило со Ц - категорија
  • Општи работници

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV со назнака за работното место за кое аплицираат на маил: contact@rimes.com.mk

КЛИКНИ