Систем администратор

ГЛОБАЛ НЕТ има потреба од систем инжинер заради зголемен обем на работа. 

Потребни квалификации: 

  • Познавање на англиски јазик
  • Познавање на Windows OS и компјутерски мрежи
  • Познавање на дополнителни клиентски програми ќе биде предност
  • Искуство во инсталација на OS ќе биде предност
  • Познавање на Linux ќе биде предност

Нудиме:

  • Одлични услови за работа
  • Подобрување на компјутерските вештини
  • Тимска работа
  • Услови за обуки и напредок

Вашите апликации испратете ги на: hr@globalnet.mk

КЛИКНИ