Општи работници во фабрика за мебел

Активни огласи од ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО:

OПШТИ РАБОТНИЦИ ВО ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛ

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ,

има потреба од вработување на општи работници во фабрика за производство на тапациран мебел.

Кандидатите своето CV да го испратат на следниов e-mail: feydom.proizvodstvo@gmail.com

КЛИКНИ