Контакт центар агенти со одлично познавање на француски јазик

  • Објавен пред еден месец
  • CMX solutions
  • Активен до 19.02.2017
  • Позиција: Останато

(преземи го огласот во Word)

ЦМХ Солушнс ДООЕЛ Скопје (CMX Solutions), дел од германска компанија во доменот на давање кориснички услуги, за своите операции во Скопје објавува отворени работни позиции во Скопје

 

КЛИКНИ