Референт за продажба

  • Објавен пред 4 месеци
  • Тудорс
  • Активен до 28.03.2017
  • Позиција: Продавач/трговец

Тудорс дооел скопје има потреба од референт за продажба.

Вашите CV може да ги испратите на info@tudors.mk

КЛИКНИ