Персонал за продажба (продавачки) за новоотворена пекара

  • Објавен пред 2 месеци
  • The Bakery Corner
  • Активен до 27.04.2017
  • Позиција: Продавач/трговец

Новоотворена модерна пекара во центарот на Скопје вработува песонал за продажба (продавачки).

Контакт тел.071 387 396 или 070 767 792

КЛИКНИ