Актифф: Комерцијалист

  • Објавен пред 6 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 17.01.2017
  • Позиција: Останато

Актифф доо Скопје има потреба од вработување на комерцијалист за реон на Скопје.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Претходно работно искуство на иста или слична работна позиција.
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Познавање на работа на компјутер.
  • Ориентираност на постигнување добри резултати.
  • Способност за работа под притисок и строго одредени рокови.
  • Флексибилност во прифаќање и извршување на работните задачи

Е-ПОШТА: info@actiff.com.mk

КЛИКНИ