Фармацевт или фармацевтски техничар

  • Објавен пред 3 месеци
  • ПЗУ Дател Фарма
  • Активен до 27.03.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал

ПЗУ Дател фарма има потреба од ФАРМАЦЕВТ со претходно работно искуство од најмалку 1 година. Задолжително испратете CV со слика на datelfarma@gmail.com.

Кандидатот треба да поседува:

  • претходно работно искуство од најмалку 1 година,
  • познавање на работа со компјутер
  • одлична комуникација со пациенти

Пожелно е кандидатот да поседува( не е неопходно):

  • познавање на локалните јазици(албански,турски, српси)
  • познавање на работа со рецепти
  • изработка на магистрални лекови
КЛИКНИ