Оглас за готвач/помошник во кујна

Активни огласи од Александрија А ДООЕЛ Скопје:

Оглас за шеф менаџер - Оглас за пица мајстор - Оглас за шанкерка - Оглас за келнери

Ресторан НАЦИОНАЛ има потреба од готвач/помошник во кујна. Информации во ресторанот или на телефон 070-311-573.

КЛИКНИ