Валкири - Норд: Продавач

  • Објавен пред 5 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 27.01.2017
  • Позиција: Продавач/трговец

ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО, ТРГОВИЈА И УСЛУГИ ВАЛКИРИ – НОРД ДООЕЛ експорт – импорт Скопје објавува оглас за:

РАБОТНО МЕСТО: ПРОДАВАЧ

УСЛОВИ:

  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
  • Познавање на работа со фискална каса
  • Завршено минимум средно образование

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Во смени: прва и втора

ПОНУДА:

  • Работа во продавница
  • Социјално, здравствено и пензиско осигурување
  • Навремено плаќање

Тел: +389 2 255 2255
e-mail: tsvmarketi@gmail.com

АПЛИКАЦИИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОСТАВАТ НА АДРЕСАТА НА СЕДИШТЕТО НА ФИРМАТА ИЛИ НА e-mail АДРЕСАТА

КЛИКНИ