Маркетинг агент

Активни огласи од УНИОН ИНВЕСТ ГРАДБА:

Маркетинг агент - Маркетинг агент

Реномирана издавачка куќа нуди можност за вработување на агенти за маркетинг и продажба на ексклузивни енциклопедиски изданија на територија на Скопје. Сите оние кои имаат минимум ССС и возраст над 35 год., своите апликации можат да ги пратат на следниот маил: gjoko_kiprinovski@hotmail.com

Кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани. 

КЛИКНИ