Елинг: Магационер

  • Објавен пред 2 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Останато

Фирма со 25 годишно постоење поради зголемен обем на работа има потреба од вработување на 4 магационери. 

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС
  • За предност ќе се земе познавање на електроматеријали и искуство во магационерско работење
  • Возачка дозвола Б категорија (Ц категорија ќе се земе за предност)

Вашите CVa испратете ги на следната е-маил адреса: oglasi@eling.com.mk

КЛИКНИ