Јуниор WEB асистент / едитор

  • Објавен пред 6 месеци
  • B-Kings Tehnologies
  • Активен до 20.01.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер

B-Kings Solutions од Скопје има потреба од вработување на јуниор ВЕБ асистент со познавање на;

  • HTML,
  • CSS,
  • Javascript,
  • Wordpress,
  • PHP,
  • Photo editong software

Сите заинтересирани да испратат кратка биографија со слика на job@b-kings.com

КЛИКНИ