Работници во производство

  • Објавен пред една недела
  • ОЗОН
  • Активен до 04.05.2017
  • Позиција: Останато

Активни огласи од ОЗОН:

Оператор на машина

(преземи го огласот во Word)

Озон има потреба од работник за склопување на елементи кој ќе му се придружи на нашиот тим за Производство во фабриката во Скопје. Кандидатот ќе биде одговорен за работа рачни машина за склопување на елементи и производи од лим, подготвување на материјал за обработка, организирање и избор на алати и грижа за работно место и алати. Потребни познавања: - Работникот треба да има општо познавање за работа со рачни алати. - Завршено основно или средно образование (Машинско или Електротехничко - пожелно) - Да поседува чувство за прецизност и естетика - Познавање на основни програми за работа на компјутер Испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на адреса: vrabotuvanje@ozon.com.mk

КЛИКНИ