Стоматолог

Стоматолошката ординација ПЗУ „Д-р Маргита Смилева„ има потреба од стоматолог со минимум пет години работно искуство како стоматолог. Заинтересираните кандидати треба да пратат свое CV со фотографија исклучиво на меил адреса: margitasn@gmail.com. Одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ