Дипломиран фармацевт

  • Објавен пред 4 месеци
  • Вита Фарм
  • Активен до 03.03.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал

Активни огласи од Вита Фарм:

Farmacevski tehnicar

Аптекa Bита Фарм има потреба од дипломиран фармацевт со положен државен испит за работа во аптекa во Скопје. Кандидатите со претходно работнo искуство имаат предност.

Сите заинтересирани кандидати нека ги достават своите CVа на следната е-маил адреса: аpteka.vitafarm@hotmail.com

КЛИКНИ