Казино Стар бара хигеничарка

  • Објавен пред една недела
  • Casino Star
  • Активен до 04.05.2017
  • Позиција: Хигиеничар

Активни огласи од Casino Star:

Персонал за во Казино

Casino STAR во Бутел 1 има потреба од хигеничарка.

Ве молиме вашето cv со вашата фотографија да го испратите на следниот меил: casino.star@yandex.com

 

 

 

 

 
 
КЛИКНИ