Дивајн: Оператор - Програмер на CNC

Активни огласи од Дивајн Зоран ДООЕЛ:

Дивајн маркетинг: Online community manager - Дивајн: Столар - Монтер

За сите квалификувани кандидати кои сакаат да работат во најсовремени услови со одличен месечен надомест, ДИВАЈН производство на мебел има потреба од вработување на:

ОПЕРАТОР - ПРОГРАМЕР НА CNC

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование;
  • Најмалку 3 години претходно работно искуство во производство на плочест мебел со работа на CNC машина и рутер за 3D гравирање со активно програмирање во ArtCam и/или Biesse Works, Visual Mill, Solid Works и др. апликации за таа намена;
  • Активно работење во AutoCAD и апликациите од MS Office пакетот (Word и Excel);
  • Висока развиена способност за самостојна реализација на доделените работни задачи и рокови, како и работење на повеќе истовремени проекти;

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија, најдоцна до 10.05.2017 год. на:

ДИВАЈН Проектирање и инженеринг,

ул. Борис Трајковски бр. 316,

1000 Скопје 

e-mail: careers@divajn.com

 

Ќе бидат контактирани единствено кандидатите кои ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ