Оглас за келнер

Активни огласи од Александрија А ДООЕЛ Скопје:

оглас за пица мајстор - оглас за готвач/помошник во кујна

Ресторан НАЦИОНАЛ има потреба од келнер.Информации во ресторанот или на телефон 070-311-573.

КЛИКНИ