Машински инжинер

  • Објавен пред 4 месеци
  • ОЗОН
  • Активен до 23.02.2017
  • Позиција: Инженер

(преземи го огласот како PDF)

Озон објавува оглас за машински инженер на работна позиција конструктор во производство на опрема за вентилација и климатизација.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:

  • Завршено ВСС;
  • Познавање англиски јазик (познавање германски ќе се смета за предност);
  • Познавање на Inventor и AutoCad, за цртање во 2D и 3D;
  • Поседување на Б категорија возачка дозвола;
  • Работно искуство во областа на конструирање и дизајн на производи и опрема

Останати вештини:

  • Самоиницијативност, идеи, лојалност, посветеност, почитување и завршување на задачите во зададените рокови

Предходни работни искуства во компании од производен карактер ќе се сметаат како голема предност. Вашето CV испратете го на: vrabotuvanje@ozon.com.mk
На одбраните кандидати Озон им нуди можност за стално вработување, сигурна плата и други можности за развој. Само селектирани кандидати кои ќе ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат контактирани

КЛИКНИ