Шанкери/ки

  • Објавен пред една недела
  • OPUS-IZZI
  • Активен до 29.05.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ ЗЕБРА-Капиштец има потреба од шанкер\ка со работно искуство.

Бр.за контакт: 078 383 300

КЛИКНИ