Имаме потреба од 2 Архитекти/Дизајнери на мебел со или без работно искуство.

  • Објавен пред 4 месеци
  • Бујото
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Архитект и ентериер

Сакате ли и вие да се придружите на дизајнерскиот тим на Бујото? Имаме потреба од 2 архитекти/дизајнери на мебел и ентериер со или без работно искуство.

За работната позиција потребни се следните квалификации:

  • Креативност  
  • Посветеност
  • Познавање на англиски јазик
  • Познавање на AutoCAD
  • Однос со клиенти
  • Вештини за продажба

Договорот е на неопределено време. Можност за голем напредок во компанијата, загарантирано добра плата. Заинтересираните кандидати може да пратат свое CV на vrabotuvanje@bujoto.com.mk

КЛИКНИ