Готвач/ка

  • Објавен пред еден месец
  • Гранклуб
  • Активен до 30.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам

Гранклуб има потреба од вработување на готвач/ка со искуство за работа во пицерија.

КЛИКНИ