За работа во аптека

  • Објавен пред еден месец
  • Еурофарм
  • Активен до 04.04.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал

Се бара фармацевт или фармацевтски техничар со положен стручен испит за работа во аптека. Предност со искуство.

Cv на маил eurofarm@eurofarm.com.mk

КЛИКНИ