JAVA програмери – Скопје и Струмица

  • Објавен пред 3 месеци
  • Акцент ДООЕЛ
  • Активен до 22.04.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер

Потребни кавалификации:

  • Завршено соодветно високо образование
  • Потребни познавања: Java, Java Servlet, HTML5/CSS3, JavaScript, MySQL, jQuery
  • Основни познавања: Jasper, Swing, Bootstrap, Java Spring, Hybernate
  • Пожелни познавања: Android SDK, C# WinCE, Python, Qt.
  • Пожелно искуство со програмирање на ERP апликации
  • Сериозност, потрага по константно подобрување 
  • Желба за работа  во интер-дисциплинарно окружување

Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на contact@accent.mk со назнака за која позиција аплицирате

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање

Рок за пријавување 23.04.2017.

КЛИКНИ