Домик Недвижности: Агент за недвижности

  • Објавен пред еден месец
  • ПРОМО
  • Активен до 10.02.2017
  • Позиција: Останато

Агенција за промет со недвижности, Домик, има потреба од агенти за работа со или без работно искуство, на возраст над 25 години. 

Заинтересираните кандидати да го испратат своето CV со фотографија на следната е-маил адреса: domiknedviznosti.oglasi@yahoo.com

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • добро познавање на англиски јазик
  • познавање на компјутери
  • комуникативна личност, способна за тимска работа

Е-ПОШТА: domiknedviznosti.oglasi@yahoo.com

КЛИКНИ