Бараме помошник готвач

  • Објавен пред 7 дена
  • Барбакан
  • Активен до 31.05.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам

Активни огласи од Барбакан:

Садомијач - ка

Бараме вредна и чесна личност со амбиција да стане добар готвач , пожелно е искуство. Нудиме одлични услови за работа на неодредено време со договор. Јавете се на телефон 072 531 084

КЛИКНИ