Готвач

  • Објавен пред 3 месеци
  • Барбакан
  • Активен до 21.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам

Активни огласи од Барбакан:

Бараме помошник готвач - Садомијач - ка

Ресторан Барбакан бара готвач со основно искуство во работа во кујна и приготвување храна, нудиме солидна плата и одлични услови за работа. Јавете се 072 531 084 и бидете дел од тимот на Барбакан.

КЛИКНИ