Електричар - електротехничар (енергетичар)

Електричар - електротехничар  ( енергетичар ) 3 извршители

Потребни квалификации:

  • Со или без работно искуство,
  • Предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција,
  • Пожелно е познавање на читање на електро шеми.

Личен Профил:

  • Флексибилнос
  • Одговорност и вредна личност
  • Организираност
  • Мотивираност и превземање на иницијатива

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на vrabotuvanje@zikol.com.mk  контакт телефон 071 23 88 79

КЛИКНИ