Садомијач - ка

  • Објавен пред 2 недели
  • Барбакан
  • Активен до 23.05.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам

Активни огласи од Барбакан:

Бараме помошник готвач

Барбакан бистро бар бара садомијач-ка на неодредено време, одлични услови за работа. Вредна и чесна личност одговорна и способна за тимска работa телефон 072 531084.

КЛИКНИ