Келнери/Шанкери

  • Објавен пред 2 недели
  • Спорт Лаиф Трејд
  • Активен до 26.04.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам

Активни огласи од Спорт Лаиф Трејд:

Оператори Кочани - Оператори Скопје

Вработувања и човечки ресурси
Љубителите на спортот и пасионираните обложувачи ги опслужуваат преку 800 постојани или привремени соработници.

Во Sport Life обложувалници е вработен одлично обучен кадар во повеќе области, и сите дејности (новинарски, издавачки, обложувачки, услужни). Сите операции се опслужуваат од сопствени кадри (благајници, букмејкери, менаџери, телетекст оператори, графички дизајнери, програмери, оперативци, менаџери, итн.). Компанијата, иако соработува често со надворешни соработници, е потполно независна.

Вработување
Ние ги цениме нашите вработени, бидејќи сме убедени дека тим од стручни, посветени и способни кадри се клуч на успешно работење на секоја компанија.

Од тие причини, Sport Life има постојана потреба од вработување на квалитетни кадри, Ние се грижиме и вложуваме во вработените преку тимска работа и стручна едукација, во насока на нивен континуиран развој и унапредување во кариерата. Тоа претставуваа наш приоритет.

Спорт-Лаиф Трејд нуди работа во мотивирачка и посветена атмосфера, личен развој, тимски дух, можност за личен напредок и напредок во кариерата. 

Актуелни огласи:

Имаме потреба од келнери за работа во уплатните места на Спорт Лаиф во Скопје

КЛИКНИ