Оператори Скопје

Активни огласи од Спорт Лаиф Трејд:

Келнер/шанкер - Оператори Скопје

Спорт Лаиф Трејд има потреба од вработување на оператори за работа во Скопје.

Потребни квалификации:

  • Основно познавање на компјутери
  • Завршено средно образование
  • Со или без работно искуство
  • Познавање од областа на спортот е пожелно

Личен профил :

  • Комуникативна и одговорна личност
  • Тимска работа и професионален однос кон клиентите
  • Самоиницијативност и посветеност на работа
КЛИКНИ