Референт за набавка

Стокомак е ланец на дисконтни маркети кој работи според концептот и принципите хард-дисконт. Поради проширување и отварање на нови работни позиции, вработуваме 1 РЕФЕРЕНТ ЗА НАБАВКА

Пријавување и испраќање на ваши биографии на: vrabotuvanje@stokomak.com.mk

 

 

КЛИКНИ