Потребни се пакувачи

Мелничко Пекарската Индустрија ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје има потреба од ПАКУВАЧИ. Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја кратка Биографија на sanja@dime.com.mk.

Лице за контакт Сања 075/322-336 од 08 до 15 часот.

КЛИКНИ