Шанкери/ки

  • Објавен пред 3 месеци
  • OPUS-IZZI
  • Активен до 23.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам

Активни огласи од OPUS-IZZI:

Шанкери/ки

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ ЗЕБРА - Капиштец и има потреба од шанкери/ки со работно искуство.

Телефон за контакт: 078 383 300.

КЛИКНИ