Доктор по стоматологија

Стоматолошката ординација ПЗУ „Д-р Маргита Смилева„ има потреба од стоматолог со работно искуство. Заинтересираните кандидати треба да пратат свое CV со фотографија исклучиво на меил адреса: margitasn@gmail.com.

Одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

 

КЛИКНИ