Курир (Струмица)

Поштенската компанија Брза Пратка има потреба од курир/доставувач за територија на град Струмица.

Услови:

  • Завршено средно образование
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Познавање на градот (пожелно е претходно работно искуство на иста или слична позиција)

Личен профил:

  • Вредна и одговорна личност
  • Деловна култура
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Лојалност и флексибилност

Одговорности и задачи:

  • Утовар/истовар, превземање и доставување на пратки
  • Водење на уредна документација
  • Одговорност за проток на пратки

Платата ќе изнесува од 13.000 до 20.000 денари, а работното време е од вторник до сабота.

Вашата професионална биографија испратете ја на komercija@brzapratka.com со назнака „Курир Струмица“

Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид.

Ве очекуваме!

КЛИКНИ